Beter en slimmer inkopen draagt bij aan een leefbare samenleving met tevreden inwoners

Logo

Niek op ’t Hoog MSc

[email protected]
06-10355504

Commoditymanager Bedrijfsvoering

Opleidingen

MSc Marketing

Nevi 1 – Professional

Nevi 2 – Expert

Waar kan ik u bij helpen

Mijn opleidingsachtergrond betreft een bachelor’s degree in Business & Management en een master’s degree in marketing. Na de afronding van mijn opleiding ben ik enige tijd werkzaam geweest als marktanalist in het buitenland, daarna ben ik gaan werken als verkoopadviseur bij een handelsbedrijf. De inkoopkant past meer bij mijn persoonlijke eigenschappen, waardoor ik een switch heb gemaakt naar een inkooporganisatie. Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij Bizob, eerst heb ik ervaring opgedaan met grootschalige gezamenlijke inkooptrajecten. Vanaf 2017 verzorg ik met inlevingsvermogen grote en complexe inkooptrajecten hoofdzakelijk voor de gemeenten Best en Veldhoven.

Sinds 2021 ben ik commoditymanager. Ik kan je helpen met vragen over inkoop en contractmanagement binnen de commodity Bedrijfsvoering. Vanuit een open blik kijk ik graag naar de mogelijkheden om invulling te geven aan de gerelateerde inkoop- en/of contractmanagement behoefte.

Binnen de commodity faciliteer ik mijn collega’s bij opzetten en doorlopen van inkoop- / aanbestedingstrajecten en het contractmanagement. Daarnaast onderhoud ik contacten met diverse stakeholders en draag zorg voor kennisoverdracht (intern en extern).