HomeNieuwsNieuwsoverzichtBizob netwerkbijeenkomst Facilitair & ICT

Bizob netwerkbijeenkomst Facilitair & ICT

15 maart 2018

Bewustwording en vernieuwde inzichten 1ste netwerkbijeenkomst Facilitair & ICT

Op 22 februari jl heeft de eerste netwerkbijeenkomst plaatsgevonden voor afdelingshoofden Facilitair & ICT van de aangesloten organisaties. We hebben deze bijeenkomst georganiseerd in de inspirerende omgeving van brouwerij Vandeoirsprong in Oirschot. Met aanwezigen vanuit 12 organisaties was er een mooie opkomst

Tijdens deze middag heeft Bas van der Westerlo van C2C ExpoLAB ons meegenomen naar de circulaire economie. Dit heeft hij gedaan aan de hand van tot de verbeelding sprekende praktijksituaties, bijvoorbeeld de inrichting van het nieuwe stadskantoor in de gemeente Venlo.

 

Daarnaast zijn we in gegaan op de actuele inkooppraktijk, zoals het toepassen van de Gemeentelijke inkoopvoorwaarden bij IT (GIBIT) en enkele mythes uit Beter Aanbesteden.

Het programma werd afgesloten met enkele interactieve stellingen, waarbij meningen en ervaringen uitgewisseld konden worden. De middag heeft bij de aanwezigen geleid tot bewustwording en vernieuwde inzichten.

 

Gebak

De bijeenkomst is afgesloten met een rondleiding door de brouwerij en een borrel, waarbij volop gebruik gemaakt werd van de mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.