HomeOver BizobOrganisatieConcern Inkopers

Concern Inkopers

Openbare Ruimte

Azra Ahmetovic

Azra Ahmetovic

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 13 07 09 11

E-mail: a.ahmetovic@bizob.nl

Gemeenten: Regio Kempen

 

Azra is na haar economische studie (bachelor degree) in 2005 gaan werken bij een internationaal bouwbedrijf. Daar heeft ze als projectinkoper gewerkt met als specialisme de supply chain. Sinds maart 2012 is ze bij Bizob in dienst en werkt ze voor de gemeenten Bergeijk en Eersel aan diverse aanbestedingstrajecten. Afwisseling in aanbestedingstrajecten ziet zij als een uitdaging die ze graag aangaat. 

Eric Ernst

Eric Ernst

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 12 96 26 78

E-mail: e.ernst@bizob.nl

Gemeenten: regioteam A2 / Dommelvallei

 

Sinds 2009 vervult Eric de functie van concern inkoper bij Bizob. Hij heeft een Bachelor degree in de commerciële economie, NEVI 1 en ruim 15 jaar werkervaring in de commerciële zakelijke dienstverlening (w.o. industrie, toelevering, flexibele arbeid, werving en selectie en de overheid). Eric heeft binnen Bizob aan de wieg gestaan van de doorontwikkeling van de gezamenlijke trajecten. Deze trajecten hadden een divers karakter: van juridische dienstverlening en WMO hulpmiddelen tot wegenzout en verzekeringen. Vanaf 2012 begeleidt hij voor de gemeenten Heeze-Leende en Cranendonck de inkooptrajecten, o.a. aanleg en onderhoud van wegen, aanleg parkeerterrein, gymvervoer, voertuigen buitendienst, renovatie gemeentehuis, aanleg milieustraat, ingenieursdiensten en groen onderhoud. Met ingang van mei 2014 is Eric een van de gespecialiseerde inkopers voor ‘werken’ binnen het regioteam A2 / Dommelvallei.

Dennis Tielemans

Dennis Tielemans

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 10 29 34 61

E-mail: d.tielemans@bizob.nl

Gemeenten: Regio A2/ Dommelvallei plus

 

Dennis heeft een Bachelor degree in Management, Economie en Recht richting Bestuurskunde en is sinds november 2014 werkzaam bij Bizob als Concern Inkoper. Hiervoor is hij voornamelijk in de Bouwsector werkzaam geweest als Project Manager Aanbestedingen.

Monique Gouw

monique gouw

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 12 96 26 79

E-mail: m.gouw@bizob.nl

Gemeenten:Best en Veldhoven

 

Monique heeft een Bachelor degree algemene economie. Zij heeft de NEVI inkoopopleiding afgerond en is al geruime tijd CPD lid. Ze heeft ruime inkoopervaring opgedaan bij verschillende (inter-) nationale commerciële bedrijven. In haar verdere carrière heeft Monique gewerkt in de publieke sector via diverse functies op zowel tactische als strategisch niveau.

Joris Holman

Joris Holman01

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 12 96 25 73

E-mail: j.holman@bizob.nl

Gemeente: Uden en Veldhoven

 

Joris is vanaf 2016 werkzaam bij Bizob in de functie van Concern Inkoper. Hij heeft zijn Bachelor opleiding Commerciële Economie en NEVI 1 en 2 doorlopen. Hij heeft 15 jaar projectinkoopervaring in verschillende functies bij enkele van de grootste landelijke spelers in de Civiele Bouw, Utiliteitsbouw en Installatiebouw. In zijn rol van Concern Inkoper ondersteunt en adviseert hij gemeentes op tactisch en strategisch niveau voor met name Werken in de Openbare Ruimte.

Lisette Martens

Lisette Martens01

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 19 28 79 28

E-mail: l.martens@bizob.nl

Gemeente: Vught en Haaren

 

Lisette is na haar studie Internationaal en Europees recht bij verschillende instanties werkzaam geweest als juridisch adviseur. Ze heeft veel ervaring opgedaan bij het adviseren van gemeenten op het gebied van het (Europees) aanbestedingsrecht. Sinds eind 2015 is ze bij Bizob in dienst en begeleidt ze aanbestedingstrajecten - met name voor ‘werken’ - binnen de gemeenten in Noordoost-Brabant.

 

Jolanda van Grinsven

Jolanda3

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 46 09 77 24

E-mail: j.vangrinsven@bizob.nl

Gemeenten: Regio Peel

 

 

Jolanda is sinds 2008 werkzaam bij Bizob in de functie van Concern Inkoper. Voor deze tijd is Jolanda werkzaam geweest als inkoper in het (internationale) bedrijfsleven, waar ze haar NEVI 1 en NEVI 2 opleiding heeft doorlopen. In juli 2013 heeft zij haar Bachelor opleiding Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool Financieel Management te Eindhoven afgerond.

Jolanda doorloopt gemeentebreed inkoopprojecten voor werken, leveringen en diensten. Naast het doorlopen van inkoopprojecten houd ze zich graag bezig met het analyseren en optimaliseren van processen en het opzetten van informatie- en rapporteringsystemen.

Daan Toussaint

leeg

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 11 26 63 88

E-mail:d.toussaint@bizob.nl

 

Sinds september 2017 is Daan werkzaam bij Bizob als Concern Inkoper. Hij heeft een Bachelor degree in Commerciële Economie en is in het bezit NEVI 1. Momenteel is hij bezig met de afronding van NEVI 2. Daan  is afkomstig uit de maakindustrie, waar hij ruim 10 jaar werkzaam is geweest voor diverse bedrijven. Na eerst actief te zijn geweest in verkoopfuncties, heeft hij de overstap gemaakt naar inkoop. Voor zijn indiensttreding bij Bizob heeft hij gewerkt bij een groot industrieel Nederlands familiebedrijf waar hij eerst als Projectinkoper en later als Strategisch Inkoop verantwoordelijk was voor de product gerelateerde inkoop. Tijdens deze periode heeft Daan ook ervaring opgedaan met gecoördineerde inkoop, dit ter ondersteuning van de lokale dochterondernemingen.

Facilitair en ICT:

Jochem Berns

leeg

Concern Inkoper

Telefoon: 06-11 19 53 88

E-mail: j.berns@bizob.nl

Gemeenten: Facilitair en ICT

Michiel Bok

leeg

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 46 73 77 09  

E-mail:m.bok@bizob.nl

Regio: Noordoost Brabant en de Peel en de ODBN 

 

Michiel is na de HTS werktuigbouwkunde begonnen bij Borstlap/Fabory als technisch stafmedewerker met de aandachtsgebieden interne logistiek, telefonie en datacommunicatie. Vervolgens heeft hij bij Datelnet/Imtech Telecom als consultant ICT gewerkt. Om vervolgens daarna het inkoopvak in te gaan bij Essent. Eerst als inkoper facilitaire zaken en later als senior inkoper voor de business unit stadsverwarming. Nadat de business unit verzelfstandigd werd, is hij mee overgegaan naar Ennatuurlijk,  zoals de nieuwe organisatie tegenwoordig heet. Michiel is vanaf 1 januari 2018 werkzaam bij Bizob.

Rob Wouters

Rob Wouters

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 19 26 49 87 

E-mail: r.wouters@bizob.nl

 

Gemeente: Veldhoven, Cuijk, Grave, Mill

 

Rob heeft naast zijn studie Bedrijfskader zijn Bachelor degree MER-Vastgoed. Na afronding van zijn studie is hij ruim 7 jaar werkzaam geweest als projectmanager van diverse, grootschalige vastgoedontwikkelingen voor marktpartijen en gemeenten. Hierbij heeft Rob op projectmanagementniveau veel ervaring opgedaan in zowel de publieke als private sector en is hij in aanraking gekomen met aanbestedingstrajecten op met name het civiele gebied. Rob heeft veel affiniteit met het werken aan een gezamenlijk doel en dit op een succesvolle manier te bereiken.

Sanne Kerremans

Sanne Kerremans.jpg

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 15 01 61 75

E-mail: s.kerremans@bizob.nl

Gemeenten: Nuenen en Veiligheidsregio Brabant Zuidoost

 

Sanne heeft een Bachelor degree in de Commerciële Economie - Internationaal Management. Naast haar bacheloropleiding heeft Sanne de NEVI opleidingen 1 en 2 gevolgd. Sanne is in dienst bij BIZOB sinds 2009 en heeft hiervoor in- en verkoopervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven. Sanne richt zich in de breedste zin van het woord op inkoop en begeleidt dan ook aanbestedingen op het gebied van diensten, leveringen en werken. 

Niek Op 't Hoog

Niek Op het Hoog

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 10 35 55 04

E-mail:n.opthoog@bizob.nl

Gemeenten: Best en Veldhoven

 

Niek heeft een Bachelor degree in Business en Management en een Master degree in Marketing. Na de afronding van zijn opleiding is hij enige tijd werkzaam geweest als marktanalist in het buitenland, daarna is hij gaan werken als verkoopadviseur bij een handelsbedrijf. De inkoopkant past meer bij zijn manier van werken, waardoor een overgang is gemaakt naar een inkooporganisatie. Sinds november 2015 is Niek in dienst bij Bizob en bij de gemeenten Best en Veldhoven doorloopt hij inkoopprojecten op het gebied van leveringen, diensten en werken.

Maike Uijen

Maike Uijen

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 20 93 85 87

E-mail: m.uijen@bizob.nl

 

Gemeenten: Uden

 

Maike heeft een Bachelor degree in Business Administration en vervolgens rechten gestudeerd (LLM). Inmiddels heeft ze voor verschillende gemeenten gewerkt en enkele jaren inkoopervaring in de publieke sector. Ze heeft diverse inkooptrajecten voor met name leveringen en diensten begeleid.

Rob van Unnik

leeg

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 83 55 00 75

E-mail:r.vanunnik@bizob.nl

Gemeenten: ICT en Facilitair

 

Rob is sinds juli 2016 werkzaam bij Bizob als Concern Inkoper. Hij heeft een Bachelor degree Business Studies en een Master degree Marketing Management. Na zijn studie heeft hij ervaring opgedaan als accountmanager en bidmanager binnen de ICT branche. Rob houdt zich met name bezig met inkooptrajecten en aanbestedingen op het gebied van ICT en facilitair.

Jorn-Dimitri Derks

leeg

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 11 83 98 22

E-mail:j.derks@bizob.nl

Gemeenten: Geldrop-Mierlo, Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2-gemeenten

 

Jorn-Dimitri (Jorn) is sinds 1 mei 2017 werkzaam als inkoopadviseur Facilitair & ICT. Daarvoor was hij actief als bidmanager in de ICT-sector waar hij nauw betrokken was bij de ontwikkeling van een tenderdesk.

Hiernaast heeft hij commerciële werkervaring in de arbeidsbemiddeling , de assurantiebranche (regresrecht) en als sociaaljuridisch medewerker bij gemeenten.

Jorn heeft een bachelor degree bedrijfskunde (Management, Economie en Recht).

Sociaal Domein:

Frans van Kempen

leeg

Concern inkoper

Telefoon: 06 – 15 19 15 99

E-mail: f.vankempen@bizob.nl

Gemeenten: Kempengemeenten en BOV (Best, Oirschot, Veldhoven)

 

Frans werkt sinds juni 2017 bij Bizob, primair als Concern Inkoper voor het Sociale domein en incidenteel voor Facilitair en ICT. Hij heeft een Bachelor studie Bedrijfseconomie gedaan en daarna in diverse functies gewerkt, o.a. projectmanager, consultant en manager. Als consultant/bidmanager bij een groot concern was hij een aantal jaren betrokken bij het beantwoorden van openbare Europese aanbestedingen. Als adviseur/ projectmanager heeft hij o.a. lokale overheden en zorginstellingen ondersteund bij het uitzetten van offerte aanvragen en (Europese) aanbestedingen.

Thea Eikelhof

leeg

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 22 39 20 27

E-mail: t.eikelhof@bizob.nl

Gemeenten: Sociaal Domein voor A2-Gemeenten

 

Per  1 November 2016 is Thea in dienst bij Bizob. Zij heeft een bachelor degree algemene economie, een bachelor degree commerciële economie en Nima B marketing B2B diploma.  Thea heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven in de dienstverlenende sector als o.a. accountmanager, servicelevel manager, contractmanager en consultant. Als contractmanager hield zij zich bezig met het beantwoorden van Europese aanbestedingen. Na ruim 20 jaar heeft Thea de overstap gemaakt richting het onderwijs waar zij op het MBO gewerkt heeft als docent in diverse vakken.  Binnen Bizob richt Thea zich op het Sociaal Domein.

Suzan van de Goor-Gelens

leeg

Concern Inkoper

Telefoon: 06-15 51 81 48

E-mail: s.vandegoor@bizob.nl

Gemeenten: Kempengemeenten

 

 

Joint Procurement:

Marloes Timmermans

Marloes Timmermans

Concern Inkoper

Telefoon: 06 - 10 89 17 07

E-mail: m.timmermans@bizob.nl

Gemeenten: Joint Procurement

 

 

Marloes is sinds augustus 2014 werkzaam bij Bizob als Concern Inkoper. Ze heeft haar Bachelor Commerciële Economie en haar Master Marketing Management behaald. Voorheen is Marloes als adviseur werkzaam geweest binnen de bancaire sector.

José Konings

leeg

Concern Inkoper

Telefoon: 06 – 11 27 33 59

E-mail: j.konings@bizob.nl

Gemeenten: Joint Procurement

 

José is sinds januari 2018 werkzaam bij Bizob als Concern Inkoper. Ze heeft haar Master Bedrijfseconomie en Bachelor Japankunde behaald. Voorheen is José als procesmanager, contractmanager en adviseur werkzaam geweest binnen zowel de bancaire sector als uitzendbranche.