HomeOver BizobOrganisatieContract Managers/ Contract Beheer Sociaal Domein

Contract Managers/ Contract Beheer Sociaal Domein

Ton de Graaf

Ton de Graaf

Contract Manager Dommelvallei plus

Telefoon: 06 - 83 71 63 84

E-mail: t.degraaf@bizob.nl

 

 

Ton is vanaf april 2016 werkzaam bij Bizob als Contract Manager. Hij heeft een brede ervaring op het gebied van leveranciersmanagement opgedaan binnen de facilitaire dienstverlening van een bancaire organisatie.

Ton heeft een afgeronde opleidingen Bedrijfskunde en Facility Management en is in het bezit van de inkoopopleiding NEVI 1 en NEVI 2.

Janneke Franken

Janneke Franken01

Contract Manager A2-gemeenten

Telefoon: 06 - 19 30 30 37

E-mail:j.franken@bizob.nl

 

 

Janneke werkt sinds januari 2016 voor Bizob als Contract Manager voor de BOV Kempengemeenten op het gebied van Sociaal Domein. Hiervoor heeft ze haar bachelor degree in Business Administration, richting Facility management behaald en  haar NEVI 1 in 2013. Na haar studie heeft ze inkoop kennis opgedaan bij de Reclassering en heeft ze bij Yacht als interim professional bij verschillende bedrijven op het gebied van inkoop gewerkt

Hielke van Elburg

Hielke van Elburg

Contract Manager Peelregio

Telefoon: 06 - 22 51 15 42

E-mail: h.vanelburg@bizob.nl  

 

Hielke heeft een Bachelor degree in Business Administration richting facility management. Hij vervult sinds mei 2015 de functie van contractmanager bij Bizob, in het bijzonder binnen het Sociale Domein. Voorheen heeft Hielke gewerkt voor het Ministerie van Defensie als leidinggevende en als staffunctionaris. Daarbij heeft hij op internationaal gebied ervaring opgedaan in Bosnië en Herzegovina op EUFOR Headquarters te Sarajevo.

Suzanne Verheijden

leeg

Contract Manager BOV / Kempengemeenten

Telefoon: 06 - 15 41 88 90

E-mail:s.verheijden@bizob.nl

 

Suzanne is sinds juni 2017 werkzaam bij Bizob als contractmanager binnen het Sociaal Domein. Zij heeft een opleiding Fysiotherapie gevolgd en heeft hierin gewerkt in binnen- en buitenland. Suzanne heeft tevens als technisch en ergonomisch adviseur gewerkt in de revalidatiebranche en heeft bijna 10 jaar bij de gemeente gewerkt binnen de Wmo.

Contract Beheer

Klaas Gomes

Klaas Gomes

Contract Beheer

Telefoon: 06 - 12 73 30 60

E-mail: k.gomes@bizob.nl 

 

Klaas heeft de NEVI 1 opleiding afgerond en is al geruime tijd CPD lid. Op dit moment is Klaas bezig met de afronding van zijn NEVI 2 opleiding. Hij beschikt over brede ervaring op inkoopgebied, zowel in de private als publieke sector. Klaas is als inkoper werkzaam zowel op operationeel als tactisch/strategisch inkoopgebied. De laatste drie jaar heeft hij voornamelijk Europese inkooptrajecten voor meerdere gemeenten begeleid. 

Mieke Gevers

leeg

Contract Beheer

Telefoon: 06 - 15 40 27 67

E-mail: m.gevers@bizob.nl

 

 

Sinds 1 november 2017 vervult Mieke de functie van Contractbeheer bij Bizob.

 

Hanim Özgül

leeg

Contract Beheer

Telefoon: 06 - 11 15 68 71

E-mail: h.ozgul@bizob.nl

 

 

Sinds 1 november 2017 vervult Hanim de functie van Contractbeheer bij Bizob.