HomeOver BizobOrganisatieAanbestedingsjuristen

Aanbestedingsjuristen

Desirée van Laerhoven

Desiree v Laerhoven

Aanbestedingsjuriste

Telefoon: 06 - 20 44 86 86

E-mail: d.vanlaerhoven@bizob.nl

 

Desirée is afgestudeerd in Internationaal en Europees recht, met als specialisatie Europees aanbesteden. In 2011 is zij gaan werken bij Bizob in de functie van Aanbestedingsjuriste. Binnen Bizob begeleidt Desirée de Concern Inkopers bij alle aanbestedingsrechtelijke vragen bij inkooptrajecten. Zij fungeert tevens als klankbord en helpdesk voor juridische vragen. Daarnaast houdt zij zich bezig met het implementeren van de nieuwe Aanbestedingswet en de nieuwe Europese aanbestedingsrichtlijnen. Ontwikkelingen in jurisprudentie volgt zij op de voet. Zij informeert zowel de Bizob organisatie als de deelnemende gemeenten over actuele juridische ontwikkelingen op het gebied van aanbestedingsrecht.

Mariëlle van Meijl

Foto Marielle 2

Aanbestedingsjuriste

Telefoon: 06-22 97 89 47

E-mail: m.vanmeijl@bizob.nl

Gemeenten: Sociaal Domein

 

Mariëlle heeft, na afronding van haar master Nederlands Recht (LLM),  bij verschillende gemeenten gewerkt. Zij heeft daarbij een brede ervaring opgedaan in zowel de harde als de zachte sector.

Mariëlle heeft haar NEVI 1 opleiding afgerond en adviseert en begeleidt diverse gemeenten in Noordoost-Brabant en de Peel  in  de aanbestedingstrajecten binnen het Sociaal Domein.