Management

Marcel Stuijts

Marcel Stuijts
Directeur

Telefoon: 06 - 46 09 77 23

 

 

Marcel heeft als grondlegger het samenwerkingsmodel, waarop veel inkoopsamenwerkingen nu zijn vormgegeven, ontworpen en ontwikkeld, inclusief de daarbij behorende organisatiestructuur en instrumenten. Marcel maakte deel uit van de schrijfgroep voor de Gids Proportionaliteit, die integraal deel uitmaakt van de nationale aanbestedingswet. Ook is hij een van de opstellers van het inkoopreglement dat is uitgegeven door de VNG voor de gemeenten in Nederland. 

 

Marcel is in het bezit van een Master (Sc) degree in procurement (economische wetenschappen). Marcel zijn specialiteit is het professionaliseren van inkooporganisaties.

 

Marcel is in 2013 gestart met zijn promotieonderzoek aan de Universiteit van South Wales. Het onderwerp is: wat is de optimale samenwerkingsvorm?

 

Marcel heeft dit jaar de Public Procurement Executive Award ontvangen. Dit is een belangrijke onderscheiding op het gebied van overheidsinkoop in Nederland.

Bart van Brunschot

Bart v Brunschot
Inkoopmanager/plv directeur

Telefoon: 06 - 46 09 77 25

 

 

Gemeenten: Best, Bladel, Bergeijk, Eersel, Oirschot, Reusel-De Mierden, GSRK.

 

Bart heeft een Bachelor degree met onderwijsbevoegdheid en is binnen Bizob aangewezen als deputy van het management. Hij is binnen de Bizob organisatie verantwoordelijk voor Joint Procurement (gezamenlijke trajecten), die ruim 25% van de geldstromen voor hun rekening nemen alsmede voor het expertise centrum. Bart heeft samen met Marcel Stuijts gewerkt bij Inkoopbureau West-Brabant en hij heeft aan de basis gestaan bij inkooporganisatie Bizob. Hij heeft diverse inkoopanalyses uitgevoerd voor publieke inkooporganisaties. Ook heeft hij als strategisch inkoper bij diverse gemeenten majeure inkooptrajecten uitgevoerd. Daarnaast geeft Bart zowel nationaal als internationaal lezingen over inkoopanalyses en rechtmatigheid.

Inge de Vos

Inge de Vos

Inkoopmanager

Telefoon: 06 - 30 00 19 13

 

 

Gemeenten: Cranendonck, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, GRSA2, Son en Breugel, VRBZO en Waalre.

 

Inge heeft een Bachelor degree algemene economie. Daarnaast heeft ze de Nevi inkoopopleiding afgerond en is ze al geruime tijd CPD lid. Ze heeft een brede ervaring in zowel de private als de publieke sector. Binnen de private sector is Inge werkzaam geweest in de automobielsector waarbij ze zich voornamelijk heeft bezig gehouden met strategische leverancierscontracten en leveranciersmanagement. Sinds 2003 is Inge werkzaam in de publieke sector en heeft hierbij ruime ervaring opgedaan met zeer uiteenlopende vormen van aanbestedingen. Het optimaal invullen van de behoefte van de klant staat voor haar hierbij centraal, waarbij de juridische aspecten niet uit het oog worden verloren maar wel ondergeschikt zijn.

 

Eric Zwitserloot

Eric Zwitserloot.jpg

Inkoopmanager

Telefoon: 06 - 12 03 03 36

 

 

Gemeenten: Joint Procurement en de Peelgemeenten Asten, Someren, Deurne, Laarbeek en Gemert-Bakel

 

Eric heeft een Bachelor degree in automotive. Hij heeft de NEVI inkoopopleiding gevolgd en is CPD bestuurslid. Eric heeft een brede ervaring op inkoopgebied, in zowel de commerciële als publieke sector. Hij is voornamelijk werkzaam geweest als manager binnen de strategische inkoop. Zijn werkzaamheden waren o.a. het opzetten en realiseren van programma’s voor kostenbesparingen en het opzetten van inkooporganisaties in binnen- en buitenland. In opdracht van Buitenlandse Zaken heeft hij onder meer trainingen gegeven aan potentiële nieuwe EU-lidstaten over inkooptechnieken en wet- en regelgeving bij aanbesteden in de publieke sector.

Douwe van de Goorberg

Douwe vd Goorberg

Inkoopmanager

Telefoon: 06 - 46 16 11 92

 

 

Gemeenten: Best, Cuijck, Grave, Mill en Sint Hubert, Haaren, Uden, Veldhoven en Vught   

 

Douwe heeft een Bachelor degree in Business administrion (Facility management). Hij heeft de NEVI inkoopopleiding genoten en is CPD lid. Hij beschikt over brede ervaring op inkoopgebied in de (semi-) publieke sector. Zijn specialiteiten zijn o.a. scan en professionalisering van de inkooporganisatie, contractbeheer en contract management. Douwe heeft affiniteit met facilitaire dienstverlening, de bouwsector en de informatievoorziening. Verder is Douwe lid van het Expertpanel TenderNed en gekozen lid van de NEVI-ledenraad. Tot slot verzorgt hij op regelmatige basis presentaties voor inkoopprofessionals, -organisaties en opdrachtnemers over diverse facetten van inkopen binnen de publieke sector.