Secretariaat

Kim van Dijk

Kim v Dijk

Directiesecretaresse / Management Support

Telefoon: 0499 - 58 34 51

E-mail: k.vandijk@bizob.nl

 

Kim is sinds 2004 werkzaam bij Bizob in de functie van Directiesecretaresse / Management Assistente. Zij is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de directeur van Bizob. Zij is tevens verantwoordelijk voor het Office Management en Marketing en Communicatie. Hiervoor is Kim werkzaam geweest in soortgelijke functies in het (internationale) commerciële bedrijfsleven. Ze heeft een goede en brede ervaring op dit gebied. Kim is voormalig Secretaresse van het Jaar en heeft diverse opleidingen in de marketing en communicatie gevolgd.

Anneke Cornelisse

Anneke Cornelisse.jpg

Management Support

Telefoon: 0499 - 58 34 71

E-mail: a.cornelisse@bizob.nl

 

Anneke heeft een Bachelor degree in de confectie en is sinds 2008 werkzaam bij Bizob in de functie van Management Assistente. Zij is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Bizob Inkoopmanagers, zowel cijfermatig als voor het beheren van de agenda’s. Op het gebied van algemene ondersteuning is Anneke tevens verantwoordelijk voor het aanleveren en verwerken van cijfermatige overzichten voor de diverse inkoop- en aanbestedingsprojecten van Bizob. Daarnaast coördineert ze zowel interne als externe bijeenkomsten van Bizob. Anneke heeft een Bachelor degree in de confectie-industrie en is werkzaam geweest in de kleding- en foodbranche. In deze branche heeft ze tevens ruime ervaring opgedaan op tactisch inkoopgebied.

Jolanda van den Borne

Jolande

Administratief Support

Telefoon: 0499 - 58 34 71

E-mail: j.vandenborne@bizob.nl

 

Jolanda is sinds 2012 werkzaam bij Bizob in de functie van administratief support. Zij ondersteunt hierbij de inkopers van de gezamenlijke trajecten. In haar loopbaan heeft zij diverse ontwikkelingen doorgemaakt, waarbij zij zich door middel van cursussen en opleidingen heeft gespecialiseerd tot conservator. Zij heeft in deze functie bij het streekmuseum de regie gevoerd over diverse projecten. Jolanda heeft ruime ervaring met secretariële - administratieve werkzaamheden en inkoop.