Samen kunnen we de toekomst tegemoet

Logo

Jeugdwet

Kempengemeenten, Oirschot en Best

De Kempengemeenten (Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel – De Mierden), Oirschot en Best hebben de inkoop voor de Jeugdwet ondergebracht bij de gemeente Eindhoven. De gemeente Eindhoven verzorgt voor deze 6 gemeenten de inkoop jeugdhulp. Klik hier voor meer informatie en om uzelf aan te melden als aanbieder.

Veldhoven

De gemeente Veldhoven heeft de inkoop voor de Jeugdwet ondergebracht bij “Een 10 voor de Jeugd!”.

Wilt u een gecontracteerde jeugdhulpaanbieder voor Veldhoven worden? Dan moet u uw organisatie aanmelden op Negometrix en het contractteringsproces (Tender) doorlopen.

U maakt eerst een gratis account aan op Negometrix. Heeft u al een account op Negometrix, dan kunt u deze stap overslaan.

De procedure bestaat uit 2 delen. Eerst meld u uw organisatie aan voor de basismodule / hoofdtender. Hier vult u een vragenlijst in. Vul bij het tabblad kwalificaties ‘Veldhoven in en dien uw inscrijving in. Na goedkeuring van de inschrijving ontvangt u automatisch een uitnodiging om de subtender van Veldhoven te doorlopen. Na goedkeuring van de inschrijving in de subtender van Veldhoven, is uw organisatie gecontracteerd als aanbieder voor jeugdhulp in 2021.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar een10voordejeugd@bizob.nl

Overeenkomst en Verwijsindex

Onderstaande overeenkomst is slechts ter informatie en kan niet gebruikt worden om uzelf in te schrijven.

Overzicht gecontracteerde zorgaanbieders Jeugd

Hieronder vindt u alle gecontracteerde zorgaanbieders Jeugd voor de gemeente Veldhoven

Fysieke overlegtafel Jeugdhulp Veldhoven

In het kader van de wijze van inkoop van jeugdhulp -de zogenaamde ‘open house’ constructie- hebben gemeenten behoefte aan het inrichten van een overlegtafel met de zorgaanbieders die in deze regio zijn gecontracteerd. Dit betreft een ‘digitale overlegtafel’ (DOT) waaraan alle gecontracteerde partijen kunnen deelnemen en een ‘fysieke ontwikkeltafel’ (FOT) waarvoor een selectief deel van de gecontracteerde aanbieders wordt uitgenodigd. Het doel van deze tafels is om de dialoog te voeren met de aanbieders over items die raken aan het contract en het inkoopproces.

Klik hier voor meer informatie over de data, samenstelling en verslagen van de Fysieke overlegtafel (FOT).