Uw partner voor inkoop & contractmanagement

Logo
9 november 2023

Komt u ook naar de 1e Brabantse Infra Relatiedag op 16 november a.s.? Dit netwerk- en kennisevent event is een initiatief van samenwerkingsverband INDUSA (Bizob is een partner van INDUSA) en programma Infrastructurele Projecten van provincie Noord-Brabant.  


Klik hier om uzelf in te schrijven voor de Brabantse Infra Relatiedag


Duurzaam en innovatief samenwerken

Door actuele ontwikkelingen (zoals stikstof, prijsstijgingen en capaciteitsgebrek) verschuift de infra-opgave: minder reconstructie en nieuwbouw en meer onderhoud. Dat vraagt om een andere, slimmere én duurzamere manier van samenwerken om projecten zo veel als mogelijk toch doorgang te laten vinden. Dat doen we met opdrachtgevers en opdrachtnemers sámen. Op de Brabantse Infra Relatiedag gaan we dan ook met elkaar in gesprek over bijvoorbeeld schoon en emissieloos bouwen, beschikbaarheid van stroom op de bouwplaats, klimaatadaptatie circulariteit en duurzame materialen. Kom ook en draag uw steentje bij aan een duurzamere bereikbaarheid in Noord-Brabant. 

Wat biedt de Brabantse Infra Relatiedag?

De Brabantse Infra Relatiedag biedt u als professional binnen de GWW een inspirerende en interactieve dag. Een dag vol kennisdeling en kennismaking.

Wat staat er op het programma?

Boeiend debat Stijn Smeulders (gedeputeerde provincie  Noord-Brabant), Arno Visser (voorzitter Bouwend Nederland), Mart van der Zanden (aannemer) en Marcel Stuijts (directeur BIZOB) gaan met elkaar in gesprek over de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, wat ieders rol is in de uitdagingen die er liggen en welke innovaties ons verder kunnen helpen.

Inspirerende workshops

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende inspirerende en interactieve workshops.

Dagindeling

Hieronder vind je het volledige tijdschema:

•  12.00-13.00 uur   Inlooplunch bezoekers (registratie, koffie, lunch)

•  13.00-13.45 uur   Welkom en plenaire start

•  13.45-14.00 uur   Verloop naar workshops

•  14.00-14.45 uur   Ronde 1 workshops (met elkaar in gesprek)

•  14.45-15.15 uur   Pauze en verloop naar workshops

•  15.15-16.00 uur   Ronde 2 workshops (met elkaar in gesprek)

•  16.15-16.30 uur   Plenaire afsluiting

•  16.30-17.30 uur   Netwerkborrel

•  17.30 uur       Einde programma Brabantse Infra Relatiedag