Uw partner voor inkoop & contractmanagement

Logo
31 oktober 2023

Met trots en vreugde vieren we het 20-jarig bestaan van Bizob!

Wat begon als een initiatief van 10 gemeenten, is uitgegroeid tot een krachtige alliantie van meer dan 35 publieke organisaties. De gezamenlijke aanpak heeft geleid tot winst op alle vlakken. Het bundelen van inkoopvolumes was slechts het begin; we hebben expertise gedeeld en kennis opgebouwd over producten, markten en bedrijven. Het resultaat van deze synergie is duidelijk zichtbaar: lagere kosten, verminderde risico’s, verhoogde kwaliteit en betere voorwaarden voor al onze deelnemende organisaties.

Onze groei is niet alleen in omvang, maar ook in invloed. We zijn stevig verankerd in het regionale, nationale en zelfs Europese landschap, met sterke vertegenwoordiging bij de Europese Commissie, VNG, het ministerie van Economische Zaken, NEVI, Bouwend Nederland en MKB-infra. Connecties die onze organisatie hebben verrijkt en ons hebben geholpen om te gedijen in een steeds veranderende wereld.

Bedankt!

Deze mijlpaal is het resultaat van toewijding en samenwerking. Onze dank gaat uit naar alle partners, medewerkers en betrokkenen die hebben bijgedragen in de afgelopen twee decennia. Jullie vertrouwen, inzet, toewijding en passie voor het inkoopvak hebben Bizob gemaakt tot de bloeiende organisatie die het vandaag de dag is.

We kijken uit naar de volgende 20 jaar van innovatie, samenwerking en succes!