Uw partner voor inkoop & contractmanagement

Logo
23 december 2022


Kansen benutten in veranderende tijden


Dinsdag 17 januari 2023 organiseert gemeente Cranendonck een ondernemersbijeenkomst die in het teken staat van ‘Succesvol ondernemen en het benutten van kansen in veranderende tijden’ in samenwerking met Ondernemers Contact Cranendonck, Werk.kom, Brainport en Keyport. 

Vanuit Bizob presenteren Inkoopmanager Govert Groenenveld en concerninkoper Rob van de Put de subsessie: ‘”De mogelijkheden om als lokale ondernemer zaken te doen met de gemeente”.

Gespreksleider en gastheer is journalist, presentator en programmamaker Charles Groenhuijsen. De bijeenkomst staat in het teken van kansen en beperkingen van ondernemen in een veranderende wereld. Want biedt een crisis mogelijkheden of beperkt het ons in het ondernemen? Ook gaan we in gesprek over het ondernemersklimaat in Cranendonck. 

Informeren én inspireren
Naast het plenaire gedeelte zijn er acht themapresentaties over actuele onderwerpen zoals circulaire economie, de arbeidsmarkt, de meerwaarde van Brainport, het belang van dataficering, bereikbaarheid en de mogelijkheden om als lokale ondernemer zaken te doen met de gemeente (Bizob).   

Ook is er volop gelegenheid om het glas te heffen op het nieuwe jaar en met elkaar te netwerken en na te praten over de bijeenkomst, ondernemerschap of ontwikkelingen en mogelijkheden in Cranendonck. 

Aanmelden
Ben jij ondernemer in Cranendonck en heb je interesse? Scan bijgaande QR code om Network-app te downloaden. In Network-app vind je alle informatie over de bijeenkomst én het is de manier om aan te melden en een plaats te reserveren bij de themasessies. Deelnemen is gratis, aanmelden kan tot 9 januari 2023. 

PROGRAMMA 17 JANUARI 2023
Succesvol ondernemen: kansen benutten in veranderende tijden
15.00 uur                   Ontvangst
15.30 uur                   Welkomstwoord en start plenair gedeelte
16.20 uur                   Ronde 1 – deelsessies (40 minuten)
 Circulaire economie • Dataficering • Zaken doen met de gemeente • Arbeidsmarkt
17.05 uur                   Ronde 2 – deelsessies (40 minuten)
Meerwaarde Brainport • Duurzaamheid: last of kans • Financieel Fit • Mobiliteit
17.55 uur                   Afsluiting plenair
18.10 uur                   Netwerkborrel
19.30 uur                   Einde bijeenkomst

Aanmelden kan tot 9 januari 2023. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang zodat je verzekerd bent van een plaats.