Uw partner voor inkoop & contractmanagement

Logo
31 januari 2023

Bizob blikt terug op een mooie, zinvolle, ondernemersbijeenkomst in de gemeente Cranendonck. Maar liefst 150 ondernemers waren te gast bij de bijeenkomst: ‘Succesvol ondernemen in veranderende tijden’. 

Gespreksleider en gastheer Charles Groenhuijsen nam de aanwezigen mee op reis door de wereld van vandaag en de kansen van morgen. Zijn motto ‘Het gaat goed met de wereld’ werd uitgebreid besproken met wethouder Marcel Lemmen, OCC-voorzitter Ploos van Amstel en de aanwezige ondernemers.

Zakendoen in de gemeente? Zo werkt dat!

Na het plenaire gedeelte was er keuze uit een aantal themasessies rondom duurzaamheid, arbeidsmarkt, bereikbaarheid en innovatie en circulariteit. Vanuit Bizob presenteerden inkoopmanager Govert Groenenveld en concerninkoper Rob van de Put de subsessie: ‘”De mogelijkheden om als lokale ondernemer zaken te doen met de gemeente”. De aanwezigen kregen een antwoord op vragen als: Waar moet je als ondernemer rekening mee houden om in aanmerking te komen voor opdrachten voor de gemeente? Met welke wet- en regelgeving krijg je te maken en waar kan je terecht als je er niet uitkomt? Hoe kun je als ondernemer jouw kennis en ervaring aan de voorkant kunt delen?

Na een gezamenlijke terugblik op het inhoudelijke deel van de bijeenkomst was er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, kennis te maken en bij te praten.

Ook interessant voor uw gemeente?

Denkt u dat een informatiebijeenkomst voor de ondernemers in uw gemeente ook zinvol zou zijn? Bizob organiseert dit graag samen met u! Neem contact op met uw inkoopmanager.