Samen kunnen we de toekomst tegemoet

Logo
BIZOB > Sociaal Domein > Overstap Negometrix naar Mercell Terug

Overstap Negometrix naar Mercell

Alle gecontracteerde zorgaanbieders zijn al meermaals via Negometrix geïnformeerd over de overstap van de applicatie Negometrix naar Mercell. Per 15 maart 2024 wordt deze overstap definitief gemaakt en is Mercell de leidende applicatie binnen onze organisatie. 

Let op! Per 1 april 2024 zijn Negometrix en alle gegevens en bijlagen die in de applicatie Negometrix worden beheerd definitief niet meer bereikbaar voor u en ons. Dit is belangrijk om te weten mocht u uw administratie en backup in uw eigen systemen nog niet volledig hebben ingericht voor uw bestaande overeenkomsten en gegevens. U dient hiervoor zelf zorg te dragen. 

Wat betekent dit voor u en wat dient u uitgevoerd te hebben?

Voor een zorgvuldige en correcte overstap is het noodzakelijk een korte ‘stand still’ periode te hanteren. In deze periode worden definitief alle gegevens verwerkt en kan er niets gewijzigd worden. Wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard dragen wij er zorg voor deze zo kort mogelijk te houden:

  • Het is erg belangrijk dat u zich zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 7 maart 2024 (gratis) aanmeldt bij Mercell EN uzelf in Mercell aanmeld bij de tenders waar u nu overeenkomsten in heeft binnen Negometrix wanneer u dit nog niet heeft gedaan. Klik hier voor meer informatie omtrent aanmelding.
  • Eventuele wijzigingen, aanmeldingen en procedures in lopende tenders kunt u tot uiterlijk 7 maart 2024 indienen via Negometrix wanneer u nog geen Mercell account heeft.
  • Tussen 8 maart 2024 en 14 maart 2024 worden geen (aan)vragen meer in behandeling genomen. U kunt eventuele aanvragen, aanmeldingen en procedures per 15 maart 2024 weer in Mercell aanbieden. Het is mogelijk, gezien de te verwachten verwerkingstijd, dat u wordt gevraagd uw verzoek alsnog in te dienen bij Mercell omdat deze niet tijdig meer in Negometrix kan worden verwerkt. Wij vragen uw begrip voor noodzakelijk afwijkingen en proberen deze uiteraard zo veel mogelijk te voorkomen.
  • Per 15 maart 2024 is Mercell de enige en leidende applicatie.
  • In zijn algemeenheid is het onze dringende vraag en advies om vanaf heden alle eventuele gewenste wijzigingen, indien mogelijk, zo veel mogelijk uit te stellen tot na 15 maart 2024 in Mercell.

BELANGRIJK: Mocht u bovenstaande zaken niet of niet volledig uitvoeren is het mogelijk dat:

  • Wij en uzelf niet meer kunnen communiceren bij lopende overeenkomsten en u belangrijke informatie mist (bijv. tariefwijzigingen, notulering en wijziging en aankondigingen van tenders, aanvraag wijzigingen door uzelf en andere berichten vanuit ons aan u)
  • Er voor (lopende) overeenkomsten niet correct meer gecommuniceerd kan worden met de betrokken gemeenten en er daarom problemen kunnen ontstaan in de uitvoering van de overeenkomst (bijv. bij declaratie, tarieven, opvolging voorwaarden etc.)

U kunt ten allen tijden de website van Mercell Support raadplegen.