Uw partner voor inkoop & contractmanagement

Logo
11 september 2023

Jij als ondernemer bent de drijvende kracht achter Oirschot. Ondernemers creëren banen, brengen levendigheid in onze kernen en ondersteunen vaak lokale initiatieven. Daarom willen we jou zo goed mogelijk helpen en samen bouwen aan nieuwe kansen. Om deze redenen nodigen we je graag uit op donderdag 14 september om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) in de zaal van Restaurant De Burgemeester. Dan organiseren we een inspirerende ondernemersavond, speciaal voor starters en mkb’ers. Tijdens deze avond belichten we twee onderwerpen.

Zakendoen in Oirschot en de regio

Producten en diensten van ondernemers zijn onmisbaar voor ons en (andere) lokale overheden. Overheidsorganisaties zijn dan ook grote afnemers van bijvoorbeeld  ICT-producten, wegwerkzaamheden, bouwwerkzaamheden, maar ook als het gaat om specialistische kennis op het gebied van duurzaamheid, bedrijfsvoering en nog veel meer onderwerpen. Maar hoe maak jij als ondernemer nu echt kans op een opdracht? Hoe werkt zo’n inkooptraject bij een gemeente of andere overheidsinstelling? Een vertegenwoordiger van Bizob vertelt daar meer over.

Brainport voor starters en MKB-ers

Als ondernemer uit Oirschot ben je actief in de innovatieve Brainportregio. En interessante speler binnen dit gebied is Brainport Development. Brainport Development werkt als economische ontwikkelmaatschappij samen met vele partners aan het versterken van Brainport Eindhoven  Daarnaast biedt zij ook bedrijfsadvies, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering, bedrijfsvoering, zakelijke samenwerkingen, maar ook bij het aantrekken van goed personeel. Welke kansen biedt Brainport (Development) voor jou? Een vertegenwoordiger van Brianport Development legt je dat graag uit tijdens zijn presentatie. 

Aanmelden