Uw partner voor inkoop & contractmanagement

Logo
20 augustus 2019

Bizob voerde samen met adviesbureau Telengy en de Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN) de aanbesteding uit voor het opnieuw inrichten, outsourcen en onderhouden van de ICT infrastructuur voor de ODBN, een gemeenschappelijke regeling van 16 gemeenten en de Provincie Noord-Brabant.

De vernieuwde ICT-infrastructuur moet zorgen voor meer flexibiliteit ten aanzien van bij- en afschalen van werkplekken, meer structuur, een transparante en schaalbare kostenstructuur en het verminderen van kwetsbaarheid. Ook het borgen van continuïteit en de toekomstbestendigheid van zowel de infrastructuur als de organisatie stonden hoog op het wensenlijstje.

De aanbesteding is doorlopen in de vorm van een niet-openbare Europese procedure. Hierop zijn vier inschrijvingen ontvangen en is Ictivity als winnaar uit de beoordeling gekomen.

2 mei jl. vond de ondertekening van het contract plaats. Op de foto v.l.n.r.: Michiel Bok (Bizob), Sylvia Mollen (Ictivity), Ron van Dijck (Telengy), Jan Lenssen (ODBN), Wilko Remmits (ODBN), Wilbert van Beek (Ictivity), Tom van Zon (Ictivity) en Robin Wijnen (Ictivity)

Geef een reactie