Uw partner voor inkoop & contractmanagement

Logo
19 december 2023

Bizob neemt afscheid van de 11.000 wegwerpbekers die we per jaar op ons kantoor in Oirschot gebruikten. Vanaf nu alleen nog duurzame bekers. Onze duurzaamheidsadviseur
Sandra Kluytmans deed onderzoek en de keuze viel op The Lucky Cup! Deze herbruikbare biobased koffiebeker is gemaakt van koffiedik uit Nederland. Niet alleen het materiaal is meegenomen in de keuze. Ook andere aspecten zoals het wassen, de levensduur en het transport van de koffiebeker zijn meegewogen. The Lucky Cup kwam eruit als de beker met zo min mogelijk milieu-impact voor onze koffievoorziening. Het kopje wordt geproduceerd in Nederland en ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook steunt The Lucky Cup een schoolproject in Ethiopië, zodat kinderen schoolboeken, lunchmaaltijd en kleding krijgen. Tot slot, het kopje is slijtvast en onbreekbaar. Daar kunnen we dus jaren mee vooruit!

Wil u ook overstappen op een duurzame koffiebeker?

De beslisboom van het programma VANG Buitenshuis helpt u bij het kiezen. Ook de concerninkoper bij u op locatie kan u hierbij ondersteunen!