Uw partner voor inkoop & contractmanagement

Logo
10 mei 2024

Het is met groot genoegen dat wij u willen voorstellen aan onze nieuwe voorzitter, mevrouw Anke van Extel-van Katwijk. Met haar jarenlange betrokkenheid bij Bizob, waar zij sinds 2022 actief deelneemt aan ons bestuur, brengt zij een schat aan ervaring en een diepgaande kennis van onze organisatie met zich mee. We willen Anke hartelijk verwelkomen in haar nieuwe rol als voorzitter van ons bestuur. Haar passie en toewijding zullen ongetwijfeld bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Sinds 2021 ben ik burgemeester van de gemeente Asten. Daarvoor ben ik jarenlang actief geweest als wethouder  in de Gemeente Gemert-Bakel. Ik heb Bizob zien groeien in zowel kwantitatief als kwalitatief opzicht. Er staan inmiddels een robuuste organisatie waar de gemeente in Zuidoost-Brabant trots op mogen zijn. Mijn motivatie om voorzitter te worden is dat Bizob een heel mooi voorbeeld is van een samenwerking van onderop. Een professionele organisatie die sterk in de markt staat en partners zeer goed van dienst is. Zodat we slim en goedkoop kunnen inkopen, waarbij maatschappelijke verantwoordelijkheid voorop staat. Ik vind het ontzettend mooi dat ik de voorzittershamer van Frank van der Meijden mag overnemen. Samen gaan we de uitdagingen aan die op ons wachten. Ik heb daar het volste vertrouwen in.
Anke van Extel-van Katwijk

Daarnaast verwelkomen we tevens de heer Marcel Oosterveer als nieuw lid van ons bestuur. Marcel beschikt over uitgebreide bestuurservaring en expertise uit het bedrijfsleven, wat een waardevolle aanvulling vormt op ons bestuur als sparringpartner binnen ons vakgebied.

Klik hier voor de huidige samenstelling van ons bestuur.

We kijken uit naar een mooie samenwerking!