Samen professioneler aan het werk

Logo
BIZOB > Voor ondernemers > Uw bedrijf aanmelden Terug

Uw bedrijf aanmelden

Ondernemerslijst Bizob

Wilt u in aanmerking komen om benaderd te worden voor aanbestedingen bij een van de bij Bizob aangesloten gemeenten en gelieerde organisaties? Dan kunt u in het aanmeldfomulier voor ondernemers uw bedrijfsgegevens doorgeven. Wij nemen uw bedrijf dan op in onze ondernemerslijst. Op deze manier kunnen onze concerninkopers u uitnodigingen voor deelname aan een aanbesteding.

Let op: Opname in onze ondernemerslijst biedt u geen garantie om uitgenodigd te worden. Uw onderneming wordt opgenomen in een lijst met andere aanbieders waaruit de concerninkoper kan kiezen. Inschrijven voor actuele openbare aanbestedingen gaat via TenderNed (zie onder).

Bent u zorgaanbieder?

Zorgaanbieders kunnen zich inschrijven voor lopende aanbestedingen (tenders) in het sociaal domein via Negometrix.

Inkoopkalender

Op de inkoopkalender worden de aankondigingen gepubliceerd van de te verwachten aanbestedingen die door Bizob worden begeleid. U kunt per aanbesteding kenbaar maken of u interesse heeft om deel te nemen.

TenderNed

Via TenderNed worden alle actuele openbare aanbestedingen geplaatst. U kunt er vragen stellen en op de aanbesteding reageren door een offerte (ook wel inschrijving) in te dienen. Uw offerte wordt beoordeeld op een aantal punten die vooraf vastliggen. Heeft u de meest passende offerte? Dan krijgt u de opdracht.