HomeOver Bizob

Samen zijn we sterker

piramide van mensen oranje

Bureau Inkoop en Aanbestedingen Zuidoost-Brabant werkt voor steeds meer gemeenten in Zuidoost-Brabant. Inkoopprofessionals voeren voor de afzonderlijke gemeenten optimaal inkoop- en aanbestedingsprocedures uit. Daarnaast initieert en verzorgt Bizob gezamenlijke inkooptrajecten voor de deelnemende gemeenten en overige organisaties, die daardoor aanzienlijk kunnen besparen.

Historie

Bizob is opgericht op initiatief van tien gemeenten in Zuidoost-Brabant.  Het bureau heeft zich ontwikkeld tot een expertisecentrum op het gebied van overheidsinkoop.

 

Doel

Meer doen met minder. Door kennis van de markt en innovatieve inkoopprocedures, helpt Bizob gemeenten de beste kwaliteit tegen de beste voorwaarden te verkrijgen.

Organisatie 

Bizob bestaat uit een algemeen bestuur, een dagelijks bestuur, management en concern inkopers, die werken vanuit de deelnemende gemeenten.

Deelnemers 

Inmiddels laten 22 organisaties hun inkopen en aanbestedingen begeleiden door Bizob. Daarnaast adviseert Bizob incidenteel een aantal andere overheidsorganisaties.

vacatures

Vacatures

Werken bij Bizob betekent werken in een dynamische omgeving met volop uitdagingen. Waarbij voldoende mogelijkheden worden geboden om je te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk- als persoonlijk gebied.