Uw partner voor inkoop & contractmanagement

Logo
14 september 2021

Aanbieders voor Wmo begeleiding 18+ kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de nieuwe overeenkomst die ingaat vanaf 1 april 2022 in de regio Dommelvallei+ ( gemeenten; Geldrop-Mierlo, Nuenen c.a., Son en Breugel, Waalre) en BOV-Kempen (gemeenten; Best, Veldhoven en de Kempengemeenten: Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot, Reusel – De Mierden).

Bizob begeleidde de openhouseprocedure hiervoor in opdracht van de gemeenten en de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten. Begeleiding 18+ wordt onderverdeeld in individuele begeleiding, groepsbegeleiding (nieuw) en dagbesteding.

Wilt u zich inschrijven als aanbieder voor Wmo Begeleiding 18+?

Maak dan een gratis account aan op Negometrix. Daarna kunt u inschrijven voor de nieuwe basistender via de link hieronder. Na doorlating ontvangt u een uitnodiging voor de nieuwe subtender Begeleiding 18+


Klik hier om in te schrijven voor de nieuwe basistender Wmo Begeleiding 18+


Overgang huidige naar nieuwe overeenkomt

Om de overgang van de huidige overeenkomst naar de nieuwe overeenkomst soepel te laten verlopen voor de cliënt, de aanbieder en de opdrachtgever is gekozen voor een overgangsperiode die eindigt op 1 april 2023.

Het traject

De aanvang van het traject viel samen met de start van de corona-crises. Om er toch voor te zorgen dat er voldoende gesprekken plaatsvonden met aanbieders en stakeholders, hield Bizob diverse digitale marktconsultaties. Ook organiseerde Bizob in samenwerking met programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein en Aanbestedingskalender  een webinar voor aanbieders. Zo’n 100 aanbieders uit de regio volgden het webinar, waarin uitleg werd gegeven over aanbesteding in het algemeen en een toelichting op inhoudelijke veranderingen.

Webinar terugkijken? Klik hier.


Meer lezen over deze aanbesteding?
Lees het in ons sociaal jaarverslag 2020: ‘Samen sterk in inkoop’.


Meer informatie over hoe u begeleiding kunt verlenen in uw gemeente? Klik hier.